ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна ТВК зареєструвала списки ще чотирнадцяти партій та блоків

|

Львівська обласна територіальна виборча комісія під час вчорашнього засідання зареєструвала списки кандидатів у депутати до Львівської обласної ради ще чотирнадцяти обласних організацій та блоків. Про це „Львівському порталу” повідомила секретар обласної ТВК Любов Возняк. За її словами, комісія приймала документи до опівночі, а опрацьовували їх до другої години ночі.

Зареєстрували, зокрема, списки виборчого блоку „Партіоти України”, „Нашої” партії, виборчого блоку „Наша Україна”, партії „Третя сила”, партії Зелених України, виборчого блоку „Влада народу”, Партії промисловців і підприємців України, партії „Відродження”, Народний блок Литвина, Комуністичної партії України, Партії Регніонів, блоку Петра Писарчука, партії „ЕКО+25%” та ВО „Свобода”.

Людмила Возняк також повідомила, що в обласній ТВК є списки кандидатів в депутати до Львівської обласної ради ще близько десяти партій та блоків, які не встигли розглянути протягом вчорашнього дня. Тож їх розглядатимуть під час завтрашнього засідання обласної ТВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *