ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна територіальна виборча комісія відмовила “Нашій Україні” у видачі підписних листів

|

Обласна територіальна виборча комісія відомивила “Нашій Україні” у видачі підписних листів через проблеми з обласним осередком УРП “Собор”. Про це “Львівському порталу” стало відомо з джерел, близьких до комісії. За рішення проголосували 15 членів комісії і ще три утрималися.

За даними джерел, проблема полягає у тому, що зараз у Львівській області є дві організації під назвою “РП “Собор”. Та, що увійшла до блоку “Наша Україна”, була зареєстрована в обласному управлінні юстиції 26 грудня, тоді як рішення про створення блоку було прийняте раніше 11 грудня, а відтак, на момент створення блоку такої організації не існувало.

Врешті, з цього приводу УРП “Собор” так би мовити Лук’яненка неодноразово пікетувало обласне управління юстиції і подавало до суду. На кінець лютого призначене судовий розгляд цієї справи по суті.

Голова обласної територіальної комісії погодився розмовляти з кореспондентом, але попросив зателефонувати через якийсь час. Однак потім він уже перебував поза межами зони досяжності. Так само не відповідали телефони представників виборчого штабу “Нашої України”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *