ОСТАННІ НОВИНИ

Куйбіду рекомендували єдиним узгодженим кандидатом від „Нашої України” - Кендзьор

|

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Народного Руху України Ярослав Кендзьор у коментарі „Львівському порталу” підтвердив інформацію про те, що політрада виборчого блоку «Наша Україна» у Києві під час сьогоднішнього засідання рекомендувала єдиною узгодженою кандидатурою від блоку на посаду міського голови Львова Василя Куйбіду. „При прийнятті такого рішення зважувалася здатність тої чи іншої кандидатури представляти блок „Наша Україна” на виборах міського голови”, – зазначив нардеп.

„Коли центральна політрада прийняла таке рішення, то немає сумніву, що вона знала про усі можливі кандидатури від блоку „Наша Україна” на посаду міського голови Львова, без сумніву, зважувалися усі „за” і „проти” усіх потенційних кандидатів від блоку”, – сказав Ярослав Кендзьор.

Ярослав Кендзьор також припустив, що не виключено, що висунення кандидатури від блоку на посаду міського голови Львова узгоджене із вищим керівництвом держави, тому що „цей кандидат потенційно очолить місто, яке за своєю важливістю є другим після столиці”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *