ОСТАННІ НОВИНИ

Таліпов відкидає звинувачення Колодка в авторитаризмі

|

Секретар обласного комітету Соціалістичної партії України Євген Таліпов відкидає звинувачення депутата Львівської міської ради, екс-члена партії Мирона Колодка в авторитаризмі. А сьогоднішній виступ Колодка під час сесії міськради Таліпов назвав передчасною лихоманкою. Про це сам Євген Таліпов повідомив у коментарі «Львівському порталу».

«Зі мною можуть порадитися, кого обирати в списки до обласної чи міської ради, але остаточне рішення приймає конференція партії. Обвинувачувати мене в авторитаризмі – «маячня божевільного», – зазначив пан Таліпов. Відтак він запевнив, що жодного авторитаризму в обкомі СПУ немає, у в партії діє принцип демократичного централізму – меншість підкоряється більшості.

Що ж стосується звинувачень Мирона Колодка в кулуарному складанні списків СПУ, Євген Таліпов запевнив, що під час міської конференції партії Колодка мали затвердити у першій п ’ятірці списку соціалістів до Львівської міської ради. « Пан Колодко так хотів бути першим або другим у списку, що у нього не витримали нерви дочекатися 4 лютого», – зазначив секретар обласного комітету Соціалістичної партії України. На думку Таліпова, причиною дій Колодка є те, що він хотів стати депутатом по-любому, відтак «він став обливати своїх колег брудом».

«Колодко ніколи не був соціалістом, він прийшов до нас тільки щоби себе пропіарити і ввірватися в депутатський корпус, але склалося не так як гадалося. У мене конфлікту ніякого з Колодком не було, але він сам собі підписав вирок», – підсумував Євген Таліпов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *