ОСТАННІ НОВИНИ

Колодко став зеленим

|

Депутат Львівської міської ради Мирон Колодко під час сьогоднішньої сесії міськради заявив, що він виходить з Соціалістичної партії України і складає з себе повноваження координатора депутатської групи СПУ у Львівській міській раді, передає кореспондент „Львівського порталу” із сесійної зали.

У коментарі журналістам Мирон Колодко пояснив, що його рішення зумовлене „холодком” у стосунках з керівником обкому СПУ Євгеном Таліповим. Колодко заявив, що його не задовільняє авторитарне управління партією та кулуарне формування партійних списків.

„Я завжди був у списках СПУ і минулого літа зустрічався з Олександром Морозом. Мене запевнили, що на вибори я піду з ними. Я перший у Львівській міській раді соціаліст, у мене високий рівень роботи. Думаю, що причиною конфлікту з Таліповим стала моя українськість”, – сказав Мирон Колодко.

Він також повідомив, що під час обласної конференції партії по ньому „серйозно проїхалися” та викинули зі списків. „Грубо кажучи, мене кинули”, – заявив Колодко.

Вчора Мирон Колодко написав заяву про вихід з СПУ. Свою подальшу політичну кар’єру він вбачає у тісній співпраці з партією Зелених. „З ними буду йти на вибори. Там є здоровий нормальний глузд, і я знаю, що мене там поважають”, – сказав пан Колодко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *