ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна ТВК діє на ініціативі своїх працівників

|

Працівники Львівської обласної територіальної виборчої комісії скаржаться на повну відсутність бюджетних коштів для діяльності організації. За словами заступника голови обласної ТВК Ігоря Кравчука, станом на сьогодні організація не має жодних коштів на рахунку, як і не має самого банківського рахунку, а передбачений ЦВК бюджет є дуже обмежений і становить шість тисяч гривень на три місяці діяльності ТВК. Про це пан Кравчук повідомив «Львівському порталу».

Відтак пан Кравчук повідомив, що працівникам ТВК доводиться працювати з власної ініціативи, приносити з дому найнеобхідніші канцтовари. «У нас є тільки комп’ю тер десятирічної давності і телефон, у нас немає ні ксерокса, ні факса тощо”, – сказав він.

Крім цього Ігор Кравчук повідомив, що наразі обласна ТВК провела два засідання, перше – організаційне, а на другому засіданні фактично було визначено звільнених осіб, а також було прийнято рішення про розмір фотографій кандидатів в депутати, тобто все те, що передбачено вимогами законодавства на даному етапі.

За словами Кравчука, найближчими днями ТВК розпочне приймати заяви політичних партій на проведення конференцій, станом на вчорашній день таку заяву подав тільки БЮТ. Оскільки п очинаючи з 15 січня розпочинається висунення кандидатів у депутати відповідних рівнів, зараз іде підготовча робота до цього.

На наступному засіданні ТВК, яке відбудеться 16 січня, будуть розглянуті питання, які винесуть самі члени ТВК, а також буде розглянута інформація про проведення конференцій тими суб ’єктами, які подали заявки, також буде доведений кошторис на діяльність ТВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *