ОСТАННІ НОВИНИ

Київський суд задовольнив скаргу Буняка

|

Любомир Буняк виграв суд щодо незаконності своєї відставки. Рішення про це оголосив сьогодні суддя Шевченківського суду Києва. Про це „Львівському порталу” повідомив сам Любомир Буняк. „Суд прийняв рішення на мою користь”, – сказав він.

За його словами, рішенням суду „ухвала сесії Львівської міської ради визнається незаконною, а розпорядження Зеновія Сірика, який сам себе призначив виконувачем обо’язків міського голови протиправним”. „Таким чином, весь цей заколот провалився”, – підсумував Любомир Буняк.

Чи можна оскаржити рішення Шевченківського суду Києва Буняк не знає, оскільки на руках цього рішення ще не має, а дізнався він про це від свого адвоката. Відтак Любомир Буняк зазначив, що його подальшими діями буде повернення на робоче місце, він зробить це відразу, як отримає рішення суду на руки.

Що ж стосується питання щодо балотування на посаду міського голови Львова, то Любомир Буняк зазначив, що повідомить своє рішення також після того, як отримає рішення суду.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради на засіданні 27 вересня абсолютною більшістю голосів проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Львова Любомира Буняка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *