ОСТАННІ НОВИНИ

Інвестор „Сільмашу” планує розводити на заводі „свинство”

|

Представник інвестора ЗАТ „Міжнародна агропромислова корпорація” Петро Сердюк, який вчора відвідав „Сільмаш” заявив працівникам заводу, що товариство планує розводити на території заводу (як він сказав) „свинство” замість свинарства, про це „Львівському порталу” повідомив представник трудового колективу в раді кредиторів Петро Онищак.

„Замість виступу серйозної людини працівники заводу подивились театралізоване циркове дійство, бо пан Сердюк розповідав, що на території заводу будуть розводити „свинство” (замість свинарства), оскільки товариство має досить високі технології гранулювання комбікормів”, – сказав П. Онищак. “Він навіть сказав, що не знає, що таке санація, але знає, що таке культивація”, – додав П. Онищак, – Люди просто сміялись з нього”.

За його словами, сьогодні близько 70 осіб зранку деякий час блокували роботу керуючого санацією Олега Кобельника. „Наразі працівникам не вдалось досягнути позитивного результату, але серія блокувань буде продовжуватись поки пан Кобельник не напише заяву на звільнення або його не виведуть із заводу”, – додав П. Онищак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *