ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця року Галицький суд Львова розгляне позовну заяву Бабія

|

Нещодавно звільнений із посади першого заступника начальника Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Роман Бабій, повідомив кореспонденту „Львівського порталу”, що позовна заява, яку він подав до Галицького суду міста Львова про поновлення його на попередній посаді розглянуть ще до Нового року.

„Я написав листа до голови ЛОДА Петра Олійника і згідно закону він має дати мені відповідь до 30 грудня, проте на мою думку оточення пана Олійника просто дезінформує його і зокрема пан Кобзей усіма можливими способами намагаєть перешкодити моїй із Олійником зустрічі”, – сказав пан Бабій.

„На даний момент я зареєструвався на біржі, хоча маю достатню кількість пропозицій роботи, але якщо я влаштуюсь на якусь іншу роботу, то дл ясуду це буде виглядати як невпевненість у бажанні поновитись на попередню посаду”, – додав він.

Нагадаємо, що голова ЛОДА Петро Олійник 23 листопада цього року видав розпорядження про звільнення з посади першого заступника начальника Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Романа Бабія у зв’язку із скороченням цієї посади. Проте він вважає своє звільнення незаконним і подав до Галицького суду міста Львова позовну заяву, де вимагає поновлення на посаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *