ОСТАННІ НОВИНИ

Фракція „Батьківщина” в облраді відреагуавла на вихід з партії її членів

|

Голова фракції „Батьківщина” в облраді Зеновій Шептицький під час сьогоднішнього сесійного засідання Львівської обласної ради оголосив заяву фракції з приводу вчорашньої заяви кількох провідних членів „Батьківщини” про вихід із партії, повідомляє кореспондент „Львівського порталу

У заяві, виголошеній Шептицьким, зазначено, що члени партії, які провели вчорашню прес-конференцію, оголосили про вихід із партії через те, що до прохідної частини в списку БЮТ не потрапив їхній представник Ярослав Дубневич. Фракція вважає, що об’єднання підприємців «Крок», до якого входять Михайло Мужилівський і Ярослав Дубневич, вступали до «Батьківщини» з маркантильних інтересів, а не з ідеологічних міркувань. Тому фракція не буде здивована, якщо ці люди незабаром опиняться в якійсь іншій політичній силі, щоби ці свої маркантильні інтереси реалізувати.

У заяві підкреслюють, що у зв’язку із виходом цих людей з партії «Батьківщина», в життєдіяльності обласної організації і виборчого штабу ніяких радикальних змін не буде. „Ми не дозволимо перетворити БЮТ на безпринципний комерційний проект. „Батьківщина” не продається”, – зазначається у заяві.

Нагадаємо, що вчора шестеро представників керівних органів Львівської обласної та міської організації ВО „Батьківщина” під час прес-конференції заявили про свій вихід зі складу ВО „Батьківщина”. Причиною їх виходу стали списки, оприлюднені на останньому міжпартійному з ’ їзді БЮТ. Крім того вони заявили, що „в Центральному партійному офісі діє диктатура, яка використовує регіональні штаби в якості маріонеток”, що для них є обурливим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *