ОСТАННІ НОВИНИ

Перехід на баланс Музичної академії акторів театру ЗахОК не тішить

|

Актори тетру Західного оперативного командування розглядають можливість перейти на баланс Львівської державної музичної академії імені Лисенка із невеликим ентузіазмом, про це „Львівському порталу” повідомив директор театру Микола Лисюк. Основне питання, яке цікавить керівника театру – „Що буде із самими акторами?”.

„Зрештою, якби ректорату музичної академії вдалось домогтися свого, то це було б краще, ніж просто закрити театр, а приміщення віддати полякам”, – сказав М. Лисюк. Він також зауважив, що „звернення ректорату до Прем’єр-міністра України не може бути на вищому рівні, ніж дипломатичні переговори Польського посольства”.

„Наразі є відповідь від Міністра оборони України, проте вона невтішна”, – зазначив пан Лисюк. Він також підкреслив, що „актори хочуть спокійно працювати для української культури”.

Нагадаємо, що сьогодні ректорат Львівської державної музичної академії імені М.В. Лисенка звернулось до прем’єр-міністра України Юрія Єханурова із проханням передати на баланс академії приміщення Драматичного театру Західного оперативного командування, який перебуває на балансі Міністерства оборони України.

Підставою для звернення стало те, що музична академія відчуває брак відповідного числа приміщень і особливо, театрально-концертного залу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *