ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник виборчого штабу БЮТ привітав суддів із професійним святом

|

Сьогодні керівник Львівського обласного виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко у Львівській області Степан Курпіль зустрівся із представниками судової влади Львівщини й привітав усіх суддів із їх професійним святом, повідомила “Львівський портал” прес-секретар керівника виборчого штабу Оксана Колодрубець.

Під час зустрічі з представниками судової Державної адміністрації у Львівській області керівник ЛОВШ БЮТ Степан Курпіль передав слова вітання лідера блоку Юлії Тимошенко, якими вона звернулась до всіх суддів нашої держави. Зокрема, Степан Курпіль зазначив, що Юлія Тимошенко висловила особливу подяку тим працівникам судової гілки влади, які не проміняли чесне і віддане служіння Феміді на солодкі обіцянки найвищих можновладців, хто не потрапив у рабство «телефонного права», не піддався погрозам. За словами Степана Курпіля, лідер блоку високо цінує морально-етичні якості кожного працівника суду, який стоїть на сторожі високого авторитету правосуддя.

Степан Курпіль також передав суддям Львівщини й привітання від Львівського обласного виборчого штабу БЮТ і вручив представникам Феміди книги «Нам пора для України жить» — фотоісторія подій Помаранчевої революції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *