ОСТАННІ НОВИНИ

Робота на „Сільмаші” припинена до 19 грудня

|

7 грудня керуючий санацією Олег Кобельник підписав наказ, який зупинив виробництво на заводі через відключення на підприємстві електроенергії за борги, про це „Львівському порталу” повідомив керівник трудового колективу ВАТ „Львівсільмаш” Петро Онищак. Роботу заводу припинено поки до наступного понеділка, тобто до 19 грудня.

Крім того, три мільйони гривень, які мали виплатити працівникам заводу Ват „Львівсільмаш” так і не виплатили. „Відповідно до плану санації до вчорашнього дня інвестор мав перерахувати гроші на виплату зарплати працівникам заводу, проте вчора термін закінчився, а грошей люди не отримали”, сказав пан Онищак. Він також додав, що „колектив ходив до керуючого санацією Олега Кобельника, який пообіцяв, що завтра заробітна плата буде виплачена”.

За словами П. Онищака, „вцілому ситуація по подприємству є нездорова і направлена на зволікання часу з метою доведення заводу до банкрутства”.

Він також сказав: „Ми чекаємо виплати заробітньої плати, але з вівторка ми будемо вимагати звільнення не тільки Кобельника, але й усього адмінперсоналу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *