ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему ринку Мамедова не вдалось вирішити

|

Проблему, що виникла навколо ринку Мамедова (Краківського) в обласному управлінні міліції так і не вдалось вирішити, про це „Львівському порталу” повідомила директорка ТзОВ „Наш ринок” Еліна Карачевська.

У суботу відбулась її зустріч із начальником адміністративного управління служби міліції Володимиром Гриняком та сьогодні із начальником обласного управління МВСУ у Львівській області генерал-майором міліції Віталієм Максимовим. За її словами, нічого конкретного зустрічі не принесли, бо в процесі розмов звучали лише загальні фрази, але ніяких конкретних відповідей вони не дали.

„Генерал-майор міліції Віталій Максимов дав розпорядження вивчити та розібратися у справі та посприяти у вирішенні проблеми із Шевченківським райвідділом, проте в нас склалось враження, що питання треба піднімати у Києві, бо у Львові нам ніхто не допоможе”, – сказала пані Карачевська.

Вона також повідомила, що сьогодні зранку на воротах ринку були зірвані замки невідомими їй чоловіками, які представились новою охороною, котру найняв пан Мамедов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *