ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада прийняла у власність житловий фонд ЗахОК

|

Депутати Львівської міської ради під час сьогоднішнього засідання сесії міськради проголосували за прийняття у властність територіальної громади відомчого житлового фонду військ Західного оперативного командування, передає кореспондент „Львівського порталу” із зали засідань.

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарювання Ігор Базарник повідомив, що на рівні міжвідомчої комісії Міністерства оборони це питання вже обговорено і погоджено. Міська рада перебирає відомчий житловий фонд у військових разом з територіями шести військових містечок із усіма об’єктами інфраструктури і інженерного забезпечення, загальна вартість яких 27 мільйонів гривень.

За словами Базарника, зараз у Львові є 136 кечівських будинків. Міські управлінці попрацювали над кожним з них і знають його кошторис. Оскільки військові відмовились компенсовувати ремонт будинків, то вони погодились віддати їх місту. Відтак міська рада зможе продати на аукціоні певні ділянки і за отримані кошти провести ремонт будинків.

Проект ухвали наразі прийняли за основу і відправили на доопрацювання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *