ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик домовився про туристичну співпрацю з Криницею-Здруй

|

В.о міського голови Львова Зеновій Сірик сьогодні зустрівся з делегацією з відомого польського курортного міста Криниця-Здруй. Під час зустрічі львів’яни запропонували своїм польським друзям у рамках зароджуваної співпраці долучитися до святкування 750-річчя Львова. Зокрема, відреставрувати одну з історичних пам’яток нашого міста.

У коментарі „Львівському порталу” яку саме історичну пам’ятку міська влада готова запропонувати полякам для відновлення, Зеновій Сірик сказав, що конкретної пропозиції наразі не має, але варіантів є багато.

„Нам дуже залежить на співпраці з польськими малими містами, оскільки від них можна почерпнути багато досвіду та набратися корисних ідей”, – сказав Зеновій Сірик.

У свою чергу представник польської делегації, президент Криницької Туристичної Організації Мацєй Зєліньскі запропонував активізувати львівсько-криницьку туристичну співпрацю. „Адже щороку кількість українців, які відвідують наше місто, зростає. Тому співпраця є кориснорю для обох міст”, – аргументував він.

Першим реальним кроком у співпраці Львова та Криниці-Здруй стане Економічний форум, що проходитиме наступного року у Польщі. Сьогодні львів ’ ян запросили вяти у ньом взяти участь, і міське керівництво радо погодилося, адже саме тоді буде підписано угоду про співпрацю Львова та Криниці.

Окрім цього, львів’яни і кринничани обговорили можливість презентації польських міст у Львові, а також презентації польської культури на 750-річчя Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *