ОСТАННІ НОВИНИ

Бабій написав відкритого листа Президенту України

|

Звільнений заступник начальника Головного управління освіти і науки ЛОДА Роман Бабій в понеділок збирається оприлюднити відкритий лист до голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника та Президента України Віктора Ющенка, про це „Львівському порталу” повідомив Роман Бабій.

За його словами, його обурило те, що Олійник назвав його звільнення простим бюрократичним процесом і він у відкритому листі висловить „своє бачення того, яка в нас бюрократія”. „На даний момент я зі своїми адвокатами закінчую готувати позовну заяву і вже десь наступного тижня подамо в суд”, – зазначив Р. Бабій.

Нагадаємо, що голова ЛОДА Петро Олійник 23 листопада цього року видав розпорядження про звільнення з посади першого заступника начальника Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Романа Бабія у зв’язку із скороченням цієї посади. Він вважає своє звільнення незаконним та вирішив оскаржувати своє звільнення у суді, де вимагатиме морального та матеріального відшкодування.

Пікантність цієї ситуації Бабій вбачає в тому, що відповідно до штатного розпису вже другий рік посади першого заступника в управлінні не існує і працює він на посаді заступника начальника управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *