ОСТАННІ НОВИНИ

Погода не завадить Еміру Кустуріці виступити перед львів’янами

|

Незважаючи на різку зміну погоди Емір Kустуріца & “The no smoking orchestra” сьогодні о 15 годині прибудуть до Львова, аби завтра подарувати Львів’янам свою музику, про це „Львівському порталу” повідомили у компанії „ДікАрт”, котра займається організацією концерту.

Концерт відбудеться завтра у ПС “УКРАЇНА” о 19 годині. Ціни квитків на концерт Еміра Кустуріци коливаються в межах від 60 до 250 гривень. Наразі квитки вартістю 60 та 80 гривень повністю розкуплені та закінчується ліміт квитків для фан-сектора.

Нагадаємо, що Е.Кустуріца як кінорежисер є володарем „пальмових гілок” та „золотих левів”, головою жюрі останнього Каннського кінофестивалю та виступає ще в якості композитора та музиканта. Колишній бас-гітарист панк-групи з Сараєво і сьогодні, будучи 50-літнім загальновизнаним метром і корифеєм, не зраджує захоплення юності.

Е.Кустуриця сам створює музику до своїх фільмів, зокрема до останнього «Life is a Miracle» — «Життя – це чудо» і виступає у складі унікального колективу — групи «The no Smoking Orchestra».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *