ОСТАННІ НОВИНИ

У музеї Соломії Крушельницької вшановуватимуть пам’ять співачки

|

Сьогодні у музеї Соломії Крушельницької розпочинається ряд культурних заходів, присвячений 53-річниці з дня смерті співачки, про це “Львівському порталу” повідомили працівники музею. Зокрема сьогодні охочі зможуть завітати до музею, аби почути сопрано Оксани Братик з Києва під час камерного концерту, який розпочнеться о 16 годині.

Завтра о 15 годині літературно-музична композиція “Як безмежно любо жити”, яку вдалось організувати силами Львівської обласної філармонії. В програмі співатимуть вірші Людкевича та поетів українських авторів.

В неділю о 16 годині відбудеться концерт “Духовні образи і теми у творах Генделя, Моцарта , Бетховена, Римськго-Корсакова та Левицького”, в якому візьмуть участь священник, доктор теології з Мюнхена Юрій Аввакумов і Марія Лепецька – партія фортепіано.

Крім того, працівники музею замовили Божественну літугію в каплиці “Святого духа” (музей “Русалки Дністрової”) на 16 литопада. А вже о 15.30 розпочнеться концерт вокальної музики студентів Львівської академії класу професора Мирослави Лугойди. І на завершення відбудеться урочисте відкриття виставки із нових надходжень до музею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *