ОСТАННІ НОВИНИ

„Чорний” піар спрямований не лише проти Гудими, але й проти усієї УНП – ЛОО УНП

|

Листівка, розклеєна сьогодні у Львові з наклепами на адресу Олекси Гудими, спрямована не лише проти нього, але й проти керівництва УНП, заявила в коментарі „Львівському порталу” прес-секретар обласного осередку УНП Оля Давид.

За її словами, партія пов’язує появу такої листівки з приїздом до Львова лідера УНП Ю.Костенка. „Ми думаємо, що це також пов’язано з приїздом Костенка до Львова у суботу, де під час засідання ради обласної організації УНП буде обговорюватися питання про створення блоку національно-демократичних сил” – сказала О.Давид. За її словами, у Львові є багато політичних сил, зацікавлених у тому, щоби УНП не пішла окремим блоком на парламентські вибори, рівно ж як і тих, хто не зацікавлений у тому, щоби представник УНП став мером міста.

Сьогодні на вулицях Львова з’явилися листівки, у яких одного з ймовірних кандидатів на посаду міського голови Львова Олексу Гудиму обзивають „брехуном” і звинувачують у „продажу „Львівобленерго” Суркісу”, а керівництво УНП звинувачено в лицемірстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *