ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА подала пропозиції щодо зміни показників бюджету області

|

Учора ЛОДА подала обласній раді для розгляду на сесії, яка відбудеться 10 листопада, пропозиції про внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2005 рік, передає прес-служба ЛОДА.

У проекті рішення обласної ради передбачається збільшення доходної та видаткової частин бюджету у зв’язку з виділенням дотації бюджетам міст і районів у розмірі 58,8 млн. грн. та збільшенням видатків на оплату праці установам, що фінансуються з обласного бюджету, на 5,7 млн. грн. для поетапного запровадження умов оплати праці працівникам бюджетної сфери на основі Єдиної тарифної сітки за рахунок додаткової дотації з держбюджету.

Пропонується також розподілити між місцевими бюджетами області та головними розпорядниками коштів обласного бюджету 32,2 млн. грн. на здійснення виплат, визначених Законом України „Про реструктуризацію заборгованості з виплат, передбачених статтею 57 Закону України „Про освіту” педагогічним, науково-педагогічним та іншим категоріям працівників навчальних закладів”.

На виконання рішення обласної ради від 11.10.2005 № 407 щодо реалізації „Програми забезпечення захисту населення від злочинних та протиправних проявів на 2005 рік” в частині придбання спеціального автотранспорту та патрульних автомобілів підрозділам внутрішніх справ пропонується врахувати в загальному фонді обласного бюджету субвенцію обласній державній адміністрації у розмірі 500,0 тис. грн.

Також на виконання рішення обласної ради пропонується врахувати в загальному фонді обласного бюджету на 2005 рік субвенцію місцевим бюджетам області в сумі 1 млн. грн. для часткової компенсації вартості дизельного пального сільськогосподарським підприємствам області.

Внесено на розгляд обласної ради інші зміни та уточнення показників, пов’язані із забезпеченням бюджетними ресурсами ряду невідкладних видатків. Це дозволить забезпечити своєчасну і в повному розмірі виплату заробітної плати працівникам та розрахунки за спожиті енергоносії у бюджетних установах області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *