ОСТАННІ НОВИНИ

Представники КПУ поклали квіти до могил воїнів радянської арміії у Львові

|

Менше десятка представників Львівського обласного комітету Комуністичної партії України поклали квіти на могилах воїнів Червоної армії на Пагорбі Слави та на Марсовому полі. Вони пересувалися на двох автомашинах під посиленим наглядом міліції. Зокрема, на пагорбі слави за акцією стежили близко 30 міліціонерів, а на Марсовому полі до правоохоронців долучився цілий автобус „Беркутівців”, – передає кореспондент „Львівського порталу” з місця події.

Представники КПУ встановили пам’ятний знак, на якому написано : „Пам ’ яті безвинних жертв терору ОУН-УПА”. Знак датований сьогоднішнійм числом, вгорі на ньому є хрест, а внизу – п ’ятикутна зірка. Щоправда через 15 хвилин після встановлення знаку, невідомий літній чоловік копнув його і знак завалився.

Як повідомив перший секретар обласного комітету КПУ Олександр Калинюк, партія отримала дозвіл на встановлення цього пам’ятного знаку дала Львівська міська рада. Він також нагадав, що львівські комуністи просять дозволу на встановлення пам’ятника жертвам терору ОУН-УПА.

На противагу комуністам на пагорбі Слави стоять близько 40 людей, які тримають плакати: «Геть з України». Але до сутичок не дійшло. Після того, як Марсове поле залиши комуністи представники патріотичних громадських організацій спалили червоний прапор.

На 11 годину запланований мітинг КПУ на вулиці Стрийській біля пам’ятника воїнам-визволителям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *