ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком хоче заборонити масові заходи 7-8 листопада

|

До Львівської міської ради звернулася Львівська міська організація ВО “Свобода” та Львівська обласна організація Українська партія “Єдність” із заявкою на проведення сьомого листопада біля Монументу Слави масових заходів. На думку міських чиновників, праві сили спробують здійснити хід у відповідь за нещодавні події у Києві.

Як пояснив “Львівському порталу” завідувач організаційним відділом Львівської міської ради Богдан Саміло, ці партії також звернулися до міської ради з проханням заборонити лівим силам проводити будь-які акції, в протилежному випадку вони обіцяють вдатися до їх блокування.

Відтак міський виконком, намагаючись попередити навмисне спровоковані сутички, пробував сьогодні прийняти рішення про заборону масових заходів протягом 7-8 листопада, однак для прийняття відповідного рішення забракло одного голосу.

Зокрема член виконкому Андрій Соколов виступив проти цієї заборони, оскільки, на його думку, це є порушенням Конституційних прав громадян.

В.о. міського голови Львова Зеновій Сірик попередив своїх колег, що праві партії намагатимуться здійснити помсту лівим силам за нещодавні події у Києві “Це буде хід у відповідь. Однак заборонити проведення масових заходів може лише суд”, – наголосив З.Сірик.

Відтак остаточного рішення міськвиконком з цього приводу сьогодні не прийняв. Питання залишається відкритим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *