Мешканці відомчих будинків пікетують міську раду

|

Понад 200 мешканців відомчих будинків прийшли сьогодні під стіни Ратуші, де проходить сесія Львівської міської ради, вимагаючи прийняти відомче житло у комунальну власність. В руках люди тримають плакати: „Полярон – в чисті руки!”, „Депутатам – відомче житло!” і скандують „Ухвала!”, передає кореспондент „Львівського порталу” з місця події.

Депутати Львівської міської ради, які є співорганізаторами цього пікету, підготували проект ухвали „Про вирішення першочергових питань мешканців відомчих будинікв”.

До пікетувальників вийшов в. о. міського голови Львова Зеновій Сірик і запевнив, що повністю підтримує їхню позицію. За словами Сірика, проблема відомчих будинків у місті вже вирішується. Зокрема сьогодні під час сесії розглядатимуться три питання про прийняття в комунальну власність відомчого житла.

Сірик також повідомив, що вчора він зустрічався у Києві з міністром оборони, з яким домовився, що місто перебире у комунальну власність 137 КЕЧівських будинків, але спочатку має пройти ряд формальних процедур. У відповідь пікетувальники заявили, що будуть сьогодні стояти під стінами Ратуші доти, доки не буде прийнята ухвала. Вони також попередили, що це остання їхня мирна і надалі мешканці відомчих будинків вдаватимуться до радикальних заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *