ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник вирішує проблеми Борислава

|

Голова Львівської ОДА Петро Олійник перебуває у Бориславі з робочою поїздкою, під час якої заплановано вирішити низку проблем, що склалися у місті. Зокрема, критична ситуація склалася у житлово-комунальному господарстві Борислава, де балансові збитки підприємств становлять більше двох мільйонів гривень, передає кореспондент „Львівського порталу” з місця події.

Як повідомив Олійник, найзбитковішим є комунальне підприємство „Бориславводоканал”, яке має балансові збитки на рівні 1,3 мільйона гривень. На „Бориславтеплоенерго” збитки складають понад 500 тисяч гривень, заборгованість житлових організацій становить близько 200 тисяч гривень.

Під час наради Олійник зробив зауваження щодо спаду прoмисловості у місті, порівняно з минулим роком виробництво продукції скоротилося на 1,6 відсотка. Крiм цього у Бориславі призупинили виробничу діяльність чотири підприємства – Бориславська фабрика клеєних і нетканих матеріалів, завод „Фарфор”, Бориславський завод штучних алмазів та алмазних інструментів і „Галлак”.

Олійник також наголосив, що екологічна ситуація у місті досить загрозлива. Крім цього він зазначив, що не приділяється належна увага будівництву, зокрема цього року було збудовано на понад 50 відсотків менше, ніж у минулому році.

Минулого тижня перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник повідомляв, що через проблеми з водогонами і водозабором частина Борислава не має тепла і цю проблему можна буде вирішити лише упродовж листопада. На потреби Борислава ЛОДА знайшла понад 4 мільйони гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *