ОСТАННІ НОВИНИ

Лікарі-голодувальники вимагатимуть відставки Герича

|

Однією з вимог голодуючих медиків є відставка начальника Головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігоря Герича. Про це сьогодні повідомила під час прес-конференції член президії Конфедерації вільних проспілок Львівщини Наталія Готь.

Присутній на прес-конференції голова Вільної профспілки ЛОКЛ Орест Кобецький також зазначив: “Герич, хороший фахівець і має непоганий авторитет, але як чиновник він собі дозволив такі вислови, які не можуть бути сумісні державному чиновнику”. Зокрема він додав, що “В коментарі газеті “Аргумент” Герич фактично виправдовував факти зловживання, корупції і факти хабарництва. Він назвав хабарництво народною інвестицією в медицину, а чиновник не може такого говорити”, – зазначив Орест Кобецький.

“Однією з наших вимог є недовіра начальнику Головного управління охорони здоров’я, тому надалі можливі якісь викривлені трактування нашої акції, але ми абсолютно обгрунтовано висуваємо свої вимоги”, – наголосила Наталія Готь.

Натомість у коментарі “Львівському порталу” Ігор Герич повідомив, що у своєму письмовому зверененні, яке голодувальники надіслали на його ім’я, звільнення його з посади не вимагають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *