ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Пора» пікетуватиме Федерацію футболу України

|

Учора ввечері активістам львівської «Пори» стало відомо, що на засіданні Федерації футболу України, що відбудеться сьогодні, 1 листопада, в Києві, розглядатиметься питання про дискваліфікацію львівського стадіону «Україна» на 1 рік та вилучення ігор клубу «Карпати» зі стадіону. Причиною цього є, на думку комісара ФФУ, поведінка вболівальників на кубковому матчі «Карпати» – «Шахтар», – повідомила прес-служба ЛМО громадської партії «ПОРА».

«Пора» вважає, що поведінка вболівальників була спровокована упередженістю суддів матчу та на основі цього випадку не можна позбавляти багатотисячних львівських вболівальників можливості приходити на футбол саме в час піднесення львівської команди.

«Ми не виправдовуємо поведінку вболівальників, проте ми за чесність та неупередженість, де б вона не була. Саме тому близько 15 членів «Пори» вчора пізно ввечері відбули до Києва, щоб взяти участь в пікеті о 10 год. біля Федерації футболу України та відстояти право львівських вболівальників приймати в себе український футбол. Саме стадіон «Україна» у Львові є справді «колискою» українського футбольного спорту», – зазначено у повідомленні, передає Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *