ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради дозволять притягнути Сала до кримінальної відповідальності - Максимов

|

Начальник УМВСУ у Львівській області генерал Віталій Максимов переконаний, що депутатський корпус Львівської обласної ради дасть дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності екс-начальника УМВСУ у Львівській області, депутата облради Олега Сала. Про це сам Максимов повідомив сьогодні „Львівському порталу”.

Нагадаємо, що Генпрокуратура порушила проти Сала дві кримінальні справи – за ознаками частини 2 статті 157 (перешкоджання здійсненню виборчого права) та частини 3 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального Кодексу України.

Як у віторок повідомив голова постійної депутатської комісії з етики, депутатської діяльності, законності, регламенту та військових проблем Михайло Ваврин, офіційне подання з Генпрокуратури щодо притягнення до кримінальної відповідльності депутата облради Олега Сала до обласної ради ще не прийшло.

За словами Ваврина, як тільки керівництво ради отримає це подання, депутати відразу вирішать долю екс-керівника УМВСУ у Львівській області Олега Сала.

е ську недоторканість. Конституційного Суду, до якого звернувся Президентної Ради, піднялися у декілька разів. сію. альнос

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *