ОСТАННІ НОВИНИ

Конкуренти "Метро" не переконали суд

|

Учора у в Господарському суді Львівської області відбулося судове засідання за позовною заявою ВАТ „Сільмаш” до Львівської міської ради щодо визнання недійсними результатів земельних торгів від 29 червня цього року, коли компанія „Метро” придбала земельну ділянку по вулиці Городоцька-Збиральна.

Як повідомив „Львівський портал” застуник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук, суд відхилив позовну заяву „Сільмашу”, оскільки її представник уже вдруге не з’явився на розгляд справи. „Оскільки позов відхилено, то можна сказати, що міська рада суд виграла”,- заявив Ігор Гуменчук.

Він також повідомив, що близько трьох тижнів тому Апеляційний господарський суд скасував рішення Господарського суду Львівської області щодо накладення арешту на цю ж земельну ділянку за позовом приватного підприємця Кіха. А також минулої п’ятниці Господарський суд відхилив позовну заяву приватної особи Косенка з приводу визнання недійсним результатів торгів щодо цієї ж земельної ділянки.

„Отож на даний момент ділянка на Городоцькій-Збиральній не обтяжена жодною забороною суду”, – пояснив Ігор Гуменччук.

Нагадаємо, 22 серпня Господарський суд Львівської області за заявою позивача ухвалив перше рішення в справі. Згідно з ним, до вирішення справи по суті Львівській міськраді, Залізничній райдержадміністрації, Львівському обласному комунальному бюро технічної інвентаризації й експертної оцінки, іншим органам і юридичним особам заборонено укладати та реєструвати договори й інші правовстановлювальні документи, пов’язані з переходом власності на земельну ділянку на вулицях Городоцькій – Збиральній. На зазначеній територій також було заборонено проводити проектні та будівельні роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *