ОСТАННІ НОВИНИ

МКП “Львівтеплоенерго” ще не підписало угоду з ДК “Газ України”

|

МКП “Львівтеплоенерго” наразі угоду з ДК «Газ України» не підписало та лімітів не отримало, передає представництво прес-служби НАК “Нафтогаз України” у Львівській області. За даними прес-служби, підприємство запевняє, що повністю розрахується за газ до кінця цього тижня. Натомість «Залізничнетеплоенерго» підписало угоду з ДК «Газ України» та отримало ліміт на другу декаду жовтня.

За інформацією Львівської філії ДК “Газ України”, станом на 21 жовтня повністю розрахувалися за спожитий у 2005 році газ, підписали угоду з ДК “Газ України” про поставку газу в опалювальний сезон та отримали ліміти газу на другу декаду жовтня 46 з 60 підприємств комунальної теплоенергетики Львівської області. Ще чотири підприємства повністю розрахувалися за газ та отримають угоди і ліміти найближчим часом.

Не мають шансів укласти угод з ДК “Газ України” та отримати ліміти газу через неповний розрахунок 10 комунальних теплопідприємств Львівщини: Павлівське комунальне підприємство (Радехівський р-н),КП “Бориславтеплоенерго” (підписало угоду з ДП «Газтепло») КП “Перемишлянитеплоенерго”, КП “Ходорівтеплоенерго”, ДП ЖКК (м. Львів), ЛКП “Вулецьке” (м. Львів), ЛКП “Навколо базару” (м. Львів), ЛКП “Затишне” (м. Львів), ЖБК “Шевченківський” (м. Львів), ВАТ “БМП Побуту” (м. Львів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *