ОСТАННІ НОВИНИ

Демократи місцями у списках не торгують

|

Представники одразу кількох політичних сил національно-демократичного спрямування заперечили можливість купівлі представниками бізнесу місць у виборчих списках під час сьогоднішнього круглого столу, що проходив на радіо «Незалежність».

Відповідаючи на запитання «Львівського порталу», лідер міського осередку НРУ Богдан Бедрило категорично заявив, що Народний рух не продається і не опуститься до примітивної торгівлі місцями у партійних списках до рад різного рівня.

Так само був категоричним й представник УНП Юрій Кужелюк – його партія не продає місця у списку. Його колега з фракції «Народний сюоз «Наша Україна» Андрій Стецьків зазначив, що цифри, які оприлюднювалися на загальноукраїнському рівні про буцім то купівлю місць у списках, є дещо перебільшеними, бо жодна партія не впаде так низько, аби продавати свої місця. На його думку, не є проблемою присутність у партії бізнесменів, а проблеми виникають тоді, коли партія залежна лише від одного фінансового джерела.

Натомість лідер фракції «Батьківщина» в обласній раді Олег Канівець зазначив, що політика і вибори, не є альтруїстичною річчю і для їх проведення потрібні гроші. Однак він підкреслює, що ці кошти мають у вигляді внесків акумулюватися на партійні рахунки, щоби все було прозоро і люди знатимуть, хто саме фінансує партію. І тоді самі партії дуже акуратно ставитимуться до своїх донорів, вважає пан Канівець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *