ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівтеплоенерго” чекає розпорядження в.о. міського голови про початок опалювального сезону

|

Міське комунальне теплопостачальне підприємство „Львівтеплоенерго” ввело в готовність усі котельні та з хвилини на хвилину очікує розпорядження в.о. міського голови про початок опалювального сезону. Про це „Львівський портал” повідомила керівник прес-служби „Львівтеплоенерго” Оксана Гнатишин.

За її словами, заклади охорони здоров’я та освіти уже готуються прийняти сьогодні тепло. Щоправда в останніх можуть виникнути серйозні проблеми. „Чимало шкіл та садочків виявилися технічно неготовими прийняти тепло. Може статися так, що ми його запустимо, а через неготовність їхніх теплових мереж можуть статися аварії”, – зазначила керівник прес-служби.

Проблеми з теплом також матимуть і відомчі будинки. За словами Оксани Гнатишин, лише 15 будинків із 157 підписали акти готовності. З цього приводу на міському та обласному рівні постійно відбуваються переговори з керівниками тих житлових будинків, які досі не вирішили питання про забезпечення теплом мешканців, а також не виконують свої договірні обов’язки перед МКП „Львівтеплоенерго”.

За інформацією прес-служби „Львівтеплоенерго”, станом на 13 жовтня ДЖКП ДК ЛОРТА, ТзОВ „Галрем”, ДП ЖКК „Сихів”, ”Укрбуд”, ДП „Очерет”, ВАТ „МАЯК”, ВАТ „Львівобленерго”, БУ 4, БУ 2, БУ 3, ЖКК ДП АТ фірми „Галбуд” та ряд інших організацій, на балансі яких є житлові будинки, не привели у належний стан внутрішньобудинкові мережі, що унеможливлює подачу теплової енергії з початком опалювального сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *