ОСТАННІ НОВИНИ

Вихід з екологічної кризи шукатимуть сьогодні у Львові

|

Засідання круглого столу з питань виходу з екологічної кризи, що склалася у Львівській області, відбудеться сьогодні у приміщенні державного управління екології та природних ресурсів в Львівській області за адресою вулиця Стрийська, 98. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Організатором круглого столу є Державне управління екології та природних ресурсів у Львівській області. Участь у ньому візьмуть представники владних структур, науковці, громадські організації.

Метою проведення круглого столу є формування принципово нових партнерських стосунків між владою, наукою і громадськістю у спільному пошуку нових шляхів виходу з екологічної кризи, яка склалася у Львівській області.

Під час засідання круглого столу заплановано детально обговорити важливі екологічні проблеми області, бачення учасників шляхів їх подолання та виходу з екологічної кризи.

Результатом засідання круглого столу буде встановлення важливих природоохоронних заходів, їх врахування при складанні Програми пріоритетних завдань у сфері охорони довкілля на 2006 рік та укладання спільної резолюції, що полягатиме у координації зусиль владних та природоохоронних структур, науковців, освітян та громадськості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *