ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщину хочуть перетворити на екологічний смітник Європи - Шурма

|

Народний депутат України Ігор Шурма заявляє, що Львівщину хочуть перетворити на екологічний смітник Європи. За його словами, з трьох тисяч тонн кислих гудронів, які були завезені свого часу на територію області, півтори тисячі уже переробили, а ще півтори тисячі тонн не утилізовані, передає кореспондент «Львівського порталу» із сесійної зали облради.

Як стверджує депутат Шурма, вміст в цих гудронах миш’яку перевищує допустимі норми у 500 разів, а відтак їхня утилізація може спричинити до серйозного викиду отруйних речовин. «Я вимагаю створити комісію, яка б з’ясувала обставини завезення гудронів і притягнути до відповідальності винних у цьому», – сказав депутат Шурма.

Крім того після свого виступу на сесії обласної ради він звернувся до голови ЛОДА Петра Олійника з проханням відповісти на два запитання, які би свідчили про ефективність роботи виконавчої гілки обласної влади. Перше – скільки в області за час керівництва Олійника створено робочих місць, а друге – скільки в економіку Львівщини залучено інвестицій і за якими програмами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *