ОСТАННІ НОВИНИ

Я впевнений у позитивному результаті таємного голосування - Андрій Стецьків

|

Депутат Львівської міської ради Андрій Стецьків у коментарі „Львівському порталу” заявив, що впевнений у позитивному результаті таємного голосування про відставку міського голови Львова Любомира Буняка. Він також повідомив, що вслід за мером депутатський корпус планує розпустити виконавчий комітет.

„Я думаю, що сесії слід зібратися в четвер і розглянути в першу чергу ті питаня, які ми давно ставили – комплекс заходів з підготовки міста до зими, комплекс заходів з виправлення катастрофічної ситуації з бюджетом міста та планування наступнорго бюджету” – повідомив А.Стецьків

Після розгляду всіх цих питань, за словами депутата, міська рада буде формувати новий склад виконкому. На думку Андрія Стецьківа, він має складатися з представників громадськості міста, що дозволить запровадити прозорий механізм прийняття рішень у львівській міській раді.

Ще одним нагальним питанням для міської ради, за словами А.Стецьківа, є використання коштів державної субвенції, оскільки низку робіт у зв’язку з тим, що кошти прийшли пізно, треба буде переплановувати. „Окрім того, в державній бюджетній резолюції закладено ще 50 мільйонів, які так само треба буде раціонально розподілити, щоб не зганьбитися перед державою” – додав А.Стецьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *