ОСТАННІ НОВИНИ

"Львівська політехніка" знову збирається пасти задніх у баскетбольній Суперлізі

|

У наступному сезоні «Львівська політехніка» боротиметься за виживання у Суперлізі,—заявив сьогодні на прес-конференції новопризначений головний тренер баскетбольного клубу Володимир Брюховецький.

За його словами, для вирішення більш високих завдань в команді повинні грати три висококваліфікованих гравці: розігруючий, форвард та центровий. Поки що у «Львівській політехніці» баскетболістів на ці позиції такої кваліфікації немає. Особлива проблема напередодні старту нового чемпіонату, за словами тренера, полягає у пошуку центрового.

Як повідомив голова клубу Ігор Савицький, у наступному сезоні за «Львівську політехніку» не виступатимуть центровий Володимир Мінчаков, форварди Борис Калугін та Дмитро Виноградов, захисники Владислав Мартинов та Олександр Панченко. Натомість в команді уже з’явилися форварди Олексій Бєсков та Анатолій Свірідов.

Ігор Савицький повідомив, що під час розмови з головою Львівської ОДА Петром Олійником було досягнуто домовленості про тісну співпрацю органів обласної влади з клубом. Дитячим баскетбольним командам клубу вже почала допомагати Львівська міськрада.

Під час навчання у Київському інституті фізичної культури Володимир Брюховецький виступав за дубль київського «Будівельника». Кілька років тому він працював помічником головного тренера БК «Львівська політехніка». Останні два роки працював у структурі БК «Хімік» (Южний), відповідаючи за підготовку молодих баскетболістів, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *