ОСТАННІ НОВИНИ

Засідання виконкому зірвано

|

Засідання виконавчого комітету Львівської міської ради зірване, а у кабінеті міського голови відбувається нарада, передає кореспондент “Львівського порталу” з Ратуші. До такого кроку міського голову спонукала акція протесту проти відбудови Високого Замку, у якій беруть участь близько п’ятдесяти осіб.

За повідомленням нашого кореспондента, засідання виконкому, під час якого мало бути розглянуте питання про затвердження положення щодо використання коштів на проектування, реконструкцію та відновлення ландшафтно-архітектурного комплексу «Високий Замок», зірване. У той же час близько півсотні осіб стояли перед стінами Ратуші і виготовили імпровізований замок з матерії, причепили до нього повітряні кульки і хотіли запустити в небо.

Однак, на засідання зійшлося чимало людей – депутатів, журналістів, членів громадських організацій. Коли воно мало розпочатися, до малої сесійної зали зайшли близько десятка осіб і заблокували виходи. Вони мали на грудях бейджики з написом «Комітет порятунку Львова». На жодні запитання вони не відповідали, лиш нікого не пропускали. Тоді міський голова заявив, що засідання зірване і переноситься на наступний тиждень, відтак члени виконкому залишили приміщення.

Щоправда, поітм виявилося, що у кабінеті міського голови відбувається якась нарада і поширилася чутка, що це засідання виконкому. Кілька десятків осіб намагалися туди пройти, однак їх не пропускають – уся приймальна мера заповнена людьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *