ОСТАННІ НОВИНИ

Тарас Стецьків здасть депутатський мандат влітку

|

Народний депутат України, президент НТКУ Тарас Стецьків готовий влітку здати мандат народного депутата. Як зазначив нардеп у коментарі „Львівському порталу”, сподівається, що до суду щодо сумісництва не дійте, оскільки Стецьків готовий скласти депутатські повноваження, проте після того, як буде розподілено державні субвенції на округи і він зможе отримати для свого округу певні кошти.

„Я відразу попросив дати мені певну паузу у зв’язку з проведенням „Євробачення”, оскільки фізично я був зайнятий цим” – наголосив Стецьків. – „Реально ситуація на мою думку така, що до рішення суду не повинно дійти. Так, я вважаю, що це є сумісництво. Зараз ми підведемо підсумки по „Євробаченню” і я обіцяв, що здам депутатський мандат”.

„Я ще хоч трохи хочу допомогти своїм виборцям. Я вибив 50 мільйонів для Львова, навіть паралельно з роботою над „Євробаченням”, бо був депутатом. Тепер я хочу, щоби при розподілі коштів з державного бюджету на субвенцію для округів було виділено певні кошти на мій округ. Хочу допомогти Зимній Воді, де будують поліклініку, також потрібні кошти на те, щоби добудувати школу в Оброшино і трохи для Львова” – вважає Т. Стецьків. Відтак, якщо він здасть депутатський мандат вже, то його думку не буде враховано при розподілі субвенцій. „А поки я депутат, хочу в червні місяці щоби за моїм підписом пішло прохання до Кабміну щоби ті кошти, а там близько мільйона півтора для кожного округу було виділено. Мені було б шкода, що я зараз здаю мандат і ці кошти підуть на якийсь інший округ”, – наголосив Стецьків. – „ Я хочу завести ці гроші у свій округ і тоді з чистою душею влітку здати депутатські повноваження, бо реально це є сумісництвом.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *