ОСТАННІ НОВИНИ

Українські й польські фотомитці презентували спільний фотопленер у Львові

|

Спільний фотопленер “…і все це Львів”, який 5-8 травня проведуть фотохудожники України й Польщі, презентували сьогодні у Львівській асоціації розвитку туризму. Організатором акції став Благодійний фонд “Збереження історико-архітектурної спадщини Львова”.

Фотографи спробують показати глядачам сучасний Львів: архітектурні пам’ятки та пам’ятники, його проблеми та руйнування, збережену і поруйновану архітектуру. Митці мають на меті продемонструвати свій власний погляд на збереження і проблему руйнування архітектурної спадщини Львова, повідомив президент Фонду Андрій Салюк.

Участь у пленері з польської сторони беруть фотомитці з Перемишля Яцек Швіц, Тадеуш Баховскі, Беата Єдрух, Татеуш Ямроз та Кшиштоф Зємба. Львівське фотомистецтво представлятимуть Олег огородник, Йосип марухняк, Олександр Мазуренко, Мирослав Лужецький та Ігор Свідрук.

Кращі фотографії будуть презентовані на іиставці, яка має відкритися у Львові 6 червня, повідомив „Львівському порталу” Олег Огородник. Не виключено, що пізніше виставка переїде й до Польщі. Також заплановано випуск підсумкового каталогу фотопленеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *