ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Кузан готовий дати свідчення у справі Скнилівської трагедії

|

Колишній керуючий справами Львівського міськвиконкому, нинішній віце-президент Національної телекомпанії України Олег Кузан, готовий з’явитися для дачі свідчень у справі Скнилівської трагедії 27 липня 2002 року. Про це О.Кузан заявив у коментарі „Львівському порталу”.


Учора інформаційні агенства з посиланням на голову Львівської міської організації «Скнилівська трагедія» Стефана Козака розповсюдили наступну інформацію: „Екс-керуючого справами Львівського міськвиконкому Олега Кузана, який підписав дозвіл на проведення авіашоу на Скнилові 27 липня 2002 року, не можуть викликати до суду для дачі свідчень. Не вдається встановити місце його перебування. Суддя Військового апеляційного суду Центрального регіону Віталій Загоруйко, який головує у справі за фактом Скнилівської трагедії, звернувся до Генпрокуратури України з прохання встановити місце перебування О. Кузана. Суддя В. Загоруйко стверджує, що Олегу Кузану скеровували повістки до суду, але ці повістки не знаходили адресата”.


За словами Олега Кузана, повістку з викликом на судове засідання його дружина лише вчора знайшла у поштовій скриньці, хоча такого роду документи повинні вручатися під розписку особисто в руки. Сам Кузан у цей час перебував у Франції, на похоронах свого дядька, відомого композитора Мар’яна Кузана.


Завтра Олег Кузан повертається в Україну, і на перше ж запрошення готовий з’явитися у суд для дачі свідчень – повідомив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *