ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО УРП „Собор” просить керівництво держави нейтралізувати опозицію

|

Обласна організація УРП „Собор” розцінює діяльність теперішньої опозиції як підривну. Учора на проводі ЛОО УРП „Собор” було прийнято відповідне звернення до секретаря РНБО – повідомив „Львівський портал” заступник голови ЛОО УРП „Собор„ Віталій Ілик. Текст звернення подаємо без змін.

„ЛОО УРП „Собор” вкрай стурбована тим, що так звана опозиція нагло розперезалась і безкарно займається підривною діяльністю в Україні. Ніяка вона не опозиція, а класична п’ята колона Москви. Усі дев’ять організацій, які об’єдналися в опозиції мають чіткі антиукраїнські і промосковські спрямування. Усі до одної сруктури керуються і фінансуються з Москви. Всі чітко працюють на розвал української держави, займаються політичними провокаціями і диверсіями .

Часу для роздумів у нас немає. Президент, Уряд, Верховна Рада і силові структури невідкладно повинні прийняти адекватні заходи для нейтралізації смертельної загрози. Усі авторитети п’ятої колони у найкоротший термін повинні бути вислані в ту країну, якій вони служать, або ж ізольовані від суспільства”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *