ОСТАННІ НОВИНИ

КУА «Оптіма-Капітал» отримала ліцензію адміністратора НПФ

|

Компанія з управління активами «Оптіма-Капітал» одержала ліцензію на провадження діяльності по адмініструванню пенсійних фондів. Як повідмили «Львівський портал» у компанії, Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг опублікувала цю новину на своєму офіційному сайті сьогодні, 14 квітня.

Дане рішення зафіксоване в Розпорядженні № 3863 від 12.04.2005 р. Держфінпослуг «Про схвалення рішення директора департаменту нагляду за недержавними пенсійними фондами щодо видачі ліцензії на провадження діяльності з адміністрування пенсійних фондів ТОВ «КУА «ОПТІМА-КАПІТАЛ».

«Ми дійсно виконали величезну підготовчу роботу для отримання ліцензії і дуже задоволені рішенням Комісії, – говорить Олена Бойчун, керівник відділу адміністрування недержавного пенсійного забезпечення КУА «Оптіма-Капітал», – тепер займемося просуванням послуги на ринок».

КУА «Оптіма-Капітал», під управлінням якої перебуває чотири пайових інвестиційних фонди, повідомляла раніше про ріст вартості паїв диверсифікованих ПІФів за два місяці 2005 року на 11,4%, а вартість їхніх активів перевищила 6 млн. грн. Договір між КУА «Оптіма-Капітал» й АТ «Кредит Банк (Україна)» «про надання послуг з розміщення та викупу цінних паперів ІСІ» започаткував створенню роздрібного ринку інвестиційних сертифікатів в Україні. Ліцензія адміністратора пенсійних фондів доповнить бізнес компанії з управління активами ще й пенсійною складовою.

Компанія з управління активами (КУА) «Оптіма-Капітал» входить у групу компаній «Оптіма», яка об’єднує фінансову компанію «Оптима-фінанс» а також компанію «Оптіма-Інвест». Група була створена як універсальна фінансова інституція (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *