ОСТАННІ НОВИНИ

„Право і демократія” атестує львівську міліцію

|

Представники Фонду “Право і демократія” приймають участь в засіданнях атестаційної комісії Львівського міського управління УМВС. На думку представників Фонду запрошення є першим кроком у налагодженні зв’язків органів внутрішніх справ та правозахисних організацій.

Окрім того в „Центрі документування тортур” є досить багато матеріалів (свідчень громадян), які стосуються застосування правоохоронцями тортур стосовно громадян. Ці документи будуть оприлюднені керівником “Центру документування тортур” при атестації особового складу органів та підрозділів Львівського обласного управління УМВСУ.

Фонд “Право і демократія” сподівається, що дані матеріали, а також участь його представників в атестаційних комісіях, дозволять новому керівнику МВС України очистити міліцейські лави від корупціонерів, хабарників та інших осіб, що зловживаючи своїм службовим становищем не допомагали громадянам, а навпаки застосовували щодо них заборонені, а часом і аморальні способи комунікації.

Нагадаємо, згідно з наказу МВС України проводиться позачергове атестування всього особового складу органів та підрозділів ЛМУ УМВСУ у Львівській області за участю ветеранів органів внутрішніх справ, працівників органів прокуратури, СБУ, громадських правозахисних організацій та засобів масової інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *