ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО УРП «Собор» вимагає в уряду гарантій безпеки держави

|

ЛОО УРП «Собор» оприилюднила заяву до уряду, в якій вимагає гарантувати безпеку держави з усіх сторін світу, повідомив „Львівському порталу” заступник голови ЛОО УРП «Собор» Віталій Ілик. Подаємо текст заяви повністю:

„Минулого тижня, 11 березня, прозвучала заява нашого уряду про вдосконалення митних переходів на кордонах держави. Вітаємо.
Більше того, будуть встановлені відеокамери, через які в Києві можна буде спостерігати, які машини і з якими номерами їх перетинають. Підтримуємо.

Навіть було названо, в яких областях плануються такі заходи – це Львівська, Волинська, Закарпатська, Чернівецька і Одеська області. Зрозуміло, але не до кінця.
Виходить, що західні кордони найнебезпечніші і найненадійніші, лише через них в Україну проникають контрабанда, тисячами нелегали з Росії, Китаю, Індії, В’єтнаму, Ірану, Іраку, Авганістану.

Якраз все навпаки. Все це стається на східних кордонах. На західних кордонах найчастіше їх зупиняють, і тоді вони осідають в Україні, зокрема у Львіській області, завдаючи нам моральних і матеріальних збитків. Це Кучма остерігався незадоволення старшого брата, тому не розбудовував східних кордонів країни.

ЛОО УРП «Собор» вимагає у власного уряду гарантувати безпеку держави однаково з усіх сторін світу. Тому північні, східні і південно-східні кордони мають бути так само облаштовані як і усі решта. Там повинна бути завершена багатолітня тяганина з делімітацією і демаркацією державних рубежів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *