ОСТАННІ НОВИНИ

Російський культурний центр став помаранчевий

|

Кілька студентів вирішили сьогодні провести акцію біля Товариства російської культури імені Пушкіна на вулиці Короленка. Вони захопили із собою кілька великих жмутків помаранчевих стрічок і пообв’язували ними ледь не усі навколитшні дерева, а також прикрасили саму будівлю Російського культурного центру.

З вікон другого поверху приміщення за дійством спостерігали працівники цього закладу. Вони не втручалися в те, що відбувалося, а тим часом студенти обліпили помаранчевим кольором кущ біля входу, дверні ручки і навіть на шию бюста Олександру Пушкіну, що вмурований в стіну будівлі, примудрилися начепити поранчеву пов’язку.

Потому активісти вирішили достукатися до гостинних господарів, однак на це так ніхто й не зреагував, рівно ж як і на голосні прохання відчинити двері. Очевидно, працівники центру все ще не дуже охоче йдуть на контакт після останнього інциденту минулої п’ятниці, коли невідомі зловмисники пообмальовували стіни приміщення свастиками та розписали русо- та юдофобськими гаслами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *