ОСТАННІ НОВИНИ

Понад вісім тисяч осіб мітингують біля пам’ятника Шевченку у Львові.

|

Понад вісім тисяч людей проводять мітинг у центрі Львова біля пам’ятника Т.Шевченку. Більшість мітингуючих є молодими людьми та студентами. Перед мітингуючими виступає керівник штабу Віктора Ющенка у Львівській області Петро Олійник. Він повідомив, що В.Ющенко набрав на Львівщині майже 1 мільйон 600 тисяч голосів виборців. Крім того, Олійник закликав мітингуючих до загального страйку і масового виїзду до Києва.

Як пояснив “Львівському порталу” пан Олійник, до цього він закликав через те, що зараз на майдані Незалежності вирішується доля справедливого волевиявлення. На думку Петра Олійника, влада намагається сфальсифікувати результати голосування.

Мітингуючі перед пам’ятником Шевченку скандують “Ющенко”, “Ми разом, нас багато і нас не подолати” та тримають у руках національні стяги та символіку Віктора Ющека.

Наразі якихось інцидентів немає. Що будуть робити далі мітингуючі не відомо. Біля пам’ятника стоять близько 10-ти правоохоронців, які розмовляють між собою, курять, але на мітингуючих не реагують. Кореспондент “Львівського порталу” також помітив кількох працівників СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *