ОСТАННІ НОВИНИ

М.Курочка все ще не став членом виконкому

|

Питання про затвердження начальника Львівського міського управління УМВСУ у Львівській області Михайла Курочки членом виконавчого комітету ЛМР знову зняли з порядку денного сесії Львівської міськради.

Про те чи розглядати на сьогоднішньому пленарному засіданні питання про затвердження начальника Львівського міського управління УМВСУ у Львівській області Михайла Курочки членом виконкому депутати голосували окремо. Однак, щоб прийняти остаточне рішення їм довелося переголосовувати тричі, оскільки під час підрахунку голосів у лічильній комісії виникли непорозуміння. Зокрема, члени лічильної комісії не погоджувалися із кінцевим результатом голосування, який оголошував голова лічильної комісії Володимир Рудницький. Під час третьої спроби депутатського волевиявлення – за розгляд питання проголосував лише 41 депутат.

На думку самого Михайла Курочки, який запевнив, що він зовсім не ображається на такий поворот подій, це питання нині виявилося просто не на часі. “Це депутатське право – вирішувати чи потрібен працівник міліції у складі виконкому. Я на сьогодні підготувався і хотів розповісти депутатам про реальну криміногенну ситуацію в місті” – розповів опісля голосування М.Курочка. Зокрема, Михайло Іванович хотів запропонувати депутатському корпусу покращити охорону шкіл та під час оперативних виїздів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *