ОСТАННІ НОВИНИ

„Молода Галичина“ змінює головного редактора

|

Головний редактор газети „Молода Галичина“ Роман Шостак пішов у відставку – повідомило „Львівському порталу“ джерело у редакції „МГ“. Офіційне рішення про звільнення Шостака ще не прийнято, однак відповідну заяву він уже написав. Звільнення головного редактора відбулося, за словама джерела, за його згодою із власниками видання.

Обов’язки головного редактора наразі покладено на заступника Шостака Євгена Тарнавського, якого спеціально для цього відкликали з відпустки. Однак, існують вперті чутки, що новим редактором “Молодої Галичини” стане Юрій Винничук – знаний львівський письменник та журналіст, відомий за своїми публікаціями в газеті “Поступ” під псевдонімом Юзьо Обсерватор.

“Молода Галичина” – колишній орган Львівського обкому комсомолу, у радянські часи виходила під назвою “Ленінська молодь”. У роки перебудови газета змінила назву, і завдяки своїм гострим публікаціям у певний час була найпопулярнішим виданням Львівщини, однак згодом поступово втратила лідерські позиції. У останні роки газета змінила власника. Сьогоднішня позиція видання дозволяє стало позиціонувати його як один із друкованих органів СДПУ(о).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *