На Яворівщині газифікували два віддалені села

|

Від сьогодні мешканці двох віддалених сіл Яворівського району – Великого Поля та Затоки матимуть у своїх домівках газ. Як повідомляє кореспондент “Львівського порталу”, газифікація сіл тривала близько трьох місяців і здебільшого проводилася силами їх мешканців.

Як повідомив начальник філії Яворівського управління з експлуатації газового господарства ВАТ “Львівгаз” Микола Боровий, тут прокладено 22 кілометри центральних труб, що коштувавло близько 600 тисяч гривень. Близько 105 тисяч гривень надійшло від спонсора, який має намір розвивати у Великому Полі свій бізнес.

Загалом на Яворівщині вже газифіковано 8 із 17 запланорваних сіл, зокрема прокладено 52 кілометри газових труб. До кінця цього року в районі планують прокласти ще 20 кілометрів труб, але все залежить від того чи знайдуться для цього кошти. Загалом у Яворівському районі газифіковано близько 65% сіл і порівняно з іншими районами області Яворівщина стоїть вище середнього рівня.

Нагадаємо, телефонізація та електрифікація двох сіл Яворівського району, відкриття соціального центру у Верблянах та сьогоднішня газифікація – це низка подій, які приурочені святкуванню Дня незалежності України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *