ОСТАННІ НОВИНИ

Яму на Тургенєва засипали

|

Учора увечері працівники ЛКП „Львівводоканал” спільно зі службами міністерства надзвичайних ситуацій у Львівській області ліквідували аварійну ситуацію на вулиці Тургенєва, повідомляє прес-центр ГУ МНС у Львівській області.

Як повідомляв “Львівський портал”, позавчора зранку у Львові по вулиці Тургєнєва 30, неподалік тролейбусної зупинки, на границі проїзджої частини дороги та тротуару витекла вода з-під тротуарного покриття та трохи просів грунт. Близько третьої години дня витік води посилився і на тому місці провал грунту утворив яму більш як у чотири квадратних метри, про що було повідомлено не лише у комунальне підприємство “Львівводоканал”, але й у Головне управління МНС у Львівській області. На місце події було відправлено оперативну групу, яка встановила, що струменем води, який виходить з магістрального водопроводу діаметром 500 мм, вимито грунт з-під тротуарного покриття.

Працівниками ЛКП “Львівводоканал” тиск в мережі був знижений до мінімального, а виток води був направлений у каналізаційний приймач. Після цього працівники “Львіводоканалу” розпочали ремонтні роботи з ліквідації наслідків аварії.

До 20 год. учорашнього дня прорив труби був ліквідований, провал грунту засипаний, тиск води в міській мережі підвищений до номінального.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *